Vilka leder Whippy?

Whippys onboarding-process lutar sig mot internationell forskning och grundarna Paulin och Emmas närmare 25 års gemensamma erfarenhet av organisationsutveckling och internkommunikation. Det digitala innehållet anpassas sedan efter varje kunds behov och mål för att skapa helt skräddarsydda upplevelser för arbetsgivare och arbetstagare. Vi mäter kontinuerligt produktivitet, lojalitet, ledarstöd och utveckling. Vi vet därför att vår process adderar värde. Genom att outsourca er organisations on- och offboarding till oss frigör ni inte bara resurser - ni säkerställer att ni ökar er konkurrenskraft genom att erbjuda en digital introduktion och ett digitalt avslut i världsklass.

Whippy blev 2023 del av PION Group AB (Poolia, Uniflex, QRIOS etc.) och äger SaaS-plattformarna Typelane och Whippy Insights.

Paulin Larsen Berglöf

Mail: paulin@whippy.se
Tel: +46 (0)72-233 53 13
Paulin har en lång bakgrund inom ledarskaps- och organisationsutveckling med fokus på förändrings- och utvecklingsarbete. Redan 2019 identifierade Paulin ett gap på marknaden avseende att det fanns stora förbättringsmöjligheter i arbetsgivarens onboardingprocesser – både ur ett medarbetarperspektiv såväl som ur ett chefsperspektiv. Det blev också startskottet för Whippy som idag arbetar med alltifrån tillväxtbolag, internationella organisationer till kommuner och myndigheter.

Emma Lindgren

Mail: emma@whippy.se
Tel: +46 (0)72-717 77 40
Emma är i grunden kommunikationsstrateg med en påbyggnadsexamen i journalistik. Genom tidigare roller som bland annat Content Manager och Internal Communications Manager har hon bred erfarenhet av intern- och förändringskommunikation från storbolag, liksom mångårig projektledning av digitala omställningar i rollen som kommunikationskonsult. Emma är drivande i att onboardingen ska vara starkt förankrad med verksamhetens övergripande interna och externa kommunikation, employer branding-strategi och varumärkesprofilering, liksom att processens mätbarhet ständigt ska kunna förbättras och påvisa verksamhetsnytta för HR.

Boka ett möte med oss!

Vill du boka en kostnadsfri demonstration av vårt on- och offboardingverktyg, eller har du frågor om någon av våra tjänster? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.