HR-branschens enda leverantör av Onboarding as a Service.


Hur mycket investerar din organisation i rekrytering i förhållande till onboarding? De flesta arbetsgivare har fortfarande en obalans mellan hur mycket som läggs på att attrahera talanger och på att säkerställa att nyrekryteringar snabbt blir produktiva i rollen och trivs. Detta sker trots vetskap om hur dyrt det är att tappa medarbetare det första året.

Whippys onboarding-process lutar sig mot internationell forskning och grundarnas närmare 25 års gemensamma erfarenhet av organisationsutveckling och internkommunikation. Det digitala innehållet i processen anpassas sedan efter varje kunds behov och mål för att skapa helt skräddarsydda upplevelser för ny medarbetare, rekryterande chef och buddy. 
Vi mäter kontinuerligt produktivitet, lojalitet, ledarstöd och utveckling.  Vi vet därför att vår process adderar värde. Genom att outsourca er organisations onboarding till oss frigör ni inte bara resurser - ni säkerställer att ni ökar er konkurrenskraft genom att erbjuda en digital introduktion i världsklass.

Boka ett möte med oss!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Paulin Larsen Berglöf 

paulin@whippy.se

Emma Lindgren

emma@whippy.se

JOINA VÅRT ONBOARDING-COMMUNITY

WHIPPYS LINKEDIN HAR ÖVER 1 000 PERSONER REDAN SAMLATS FÖR ATT TA DEL AV FORSKNING OCH CASE OM DIGITAL ONBOARDING. VÄLKOMMEN!