Strategi, innehållsproduktion, tekniklicenser, analytics och support.

Antingen blir vi er helhetsleverantör, eller så plockar du russinen ur kakan.

Whippys samarbetsupplägg

WHIPPY GRANDE

Whippy Grande är det paket de flesta kunder i slutänden köper. Här inleds ett tätt och effektivt arbete där vi hjälper er att ta fram en skräddarsydd process från ax till limpa. Paketet inkluderar digital behovsanalys, workshops, all textproduktion, uppbyggnad av samtliga utskick i teknik, intern lanseringsplan, kontinuerliga rapporter och Customer Success.
 

Pris per offert + licenskostnad

Cirka åtta veckor från uppstart till lansering.

WHIPPY LIGHT

Whippy Light är vår plug-and-play-lösning. Vi startar upp ert konto, brandar utifrån er profil och lägger in en generisk mall, utvecklat utifrån vår beprövade metodik för onboarding/offboarding. Därefter producerar ni själva innehållet och leder lansering. Vill ni, får ni också möjlighet att mäta och utvärdera processen med vårt analytics-verktyg "Whippy Insights".

Fast pris + licenskostnad

WHIPPY DIY

Kanske har ni redan en digital on- eller offboarding i världsklass men saknar tekniskt stöd för att kunna distribuera? Då är detta paketet perfekt för er. Här får ni en nischad teknik som är intuitiv att arbeta i och som kan distribuera unika resor via mail och/eller sms till chef, medarbetare och Buddy. Alla mottagare når en portal där de kan bläddra mellan utskick och utföra uppgifter.

Endast licenskostnad

WHIPPY INSIGHTS

Vår analytics-tjänst för att mäta och utvärdera on- och offboarding ger standardiserad data och unika insikter för att stärka ert övergripande strategiska och operativa HR-arbete. Ingår i paketen Grande och Light men kan även köpas fristående om ni onboardar/offboardar > 100 personer per år. Rapporter levereras på kvartal, halv- eller helårsbasis beroende på volym av on/offboardees.

Endast licenskostnad 

Osäker på vilken tjänst som bäst möter din organisations behov? Kontakta oss för mer information.